Summer breeze!

Var ensam hemma och mådde äckligt dåligt xD fast typ vid 5 så kom alex och vi gick ut till pronto och han åt pizza :M sen gick vi till mej o hämta pengar och köpte dricka och jag letade desperat efter sockervadd hela dagen :( vi tog cyklarna och åkte till Ica och senare till viksholmen och chillade haha! fast det var så jävla varmt :( när vi tröttnat så cyklade vi vidare och hamnade utanför karros hus och därefter hos emelie :D Det bästa var iaf på natten då jag och alex åkte till McDonalds och det kom ett gäng fulla människor och pratade med oss xD och sen vare så mysigt och cykla runt ute när det var mörkt och kallt :3 vi hamnade hos måne iaf och stannade där hela natten, det var galet...

säbb är gud!

Space feelings

Har inte orkat uppdatera, det har hänt en jävla massa den senaste veckan. Har haft "filmkväll" men en awesome kompis, festat och träffat goa människor! :) I början av veckan träffade jag Micke, och vi såg på nåra filmer och sen var vi ute och gick till nån mack och han köpte godis haha! sov ingenting under natten ): så var cp trött dagen efter. Nån dag senare träffade jag bästa sofie:D och vi cyklade till viksholmen, och där låg vi på en sten ioch tittade på solnedgången haha! romantiskt xD kommer bilder sen :)
"We had our glory days and now you easily forget it
Im tryin to eat but I miss you, it makes me sick
How can I swallow when your swallowing someone elses"
så jävla bra låt! pervers kanske.. men bra haha xD
We had r glory days and now you easily forget it
Im tryina eat but I miss you, it makes me sick
How can I swallow when your swallowing someone elses

yao bro!

Varför går dagarna så jävla snabbt? har ingen aning om vad det för dag, datum, vecka eller nånting xD helt fucked up liv xD men iaf :) Min mamma är väldigt intresserad av smink och hon har därför mijlontals sminkproudukter från make up store etc, så tänkte testa och sminka lite annorlunda grejer framöver nte så kul för er att läsa och så xD men ändå (a) har färgat mammas hår idag med och ätit jordgubbar [:






hennes hår blev typ orange xD



Kända personer jag skulle dö hårt för

Aaron, så jävla bra skådespelare och så jävla fin! Alla filmer han medverkat i är fan helt awesome o; fult att han är gift med en tant som är 10 år äldre bara :s
Chris! har lyssnat på honom i fyra år nu och hans musik betyder mkt för mej! Får minnen och flashbacks från "förr" när jag lyssnade på honom :D Han är så sjukt bra c:
There is no one cooler than Oliver Sykes! har sett live och fick en näradödenupplevelse haha! sjukt bra (: Han var ju med och "tillverkade" kläder från klädesmärket drop dead, eller något sånt. Så sjukt fina kläder O: I want!

RSS 2.0